Blog

Online marketing sa vypláca!

Ľudia na celom svete si každé ráno prečítajú novinky na webe, napíšu aktuálny status na svoj profil na Facebooku, pustia si najnovší videoklip od svojho obľúbeného interpreta na YouTube, alebo…

Ľudia na celom svete si každé ráno prečítajú novinky na webe, napíšu aktuálny status na svoj profil na Facebooku, pustia si najnovší videoklip od svojho obľúbeného interpreta na YouTube, alebo si pozrú aktuálne pracovné ponuky na sociálne sieti profesionálov LinkedIn.

Informácie vyhľadávame vo Wikipédii alebo cez Google, v kaviarni sa pripájame na Free WiFi, otázky kladieme na Quore, fotky s filtrami zverejňujeme na Instagrame a hudbu počúvame cez Deezer alebo Spotify.

V zahraničí nás do cieľa naviguje mobilná aplikácia v našom smartfóne, zatiaľčo si cestu skracujeme zábavou na tablete. Našim blízkym doma napíšeme textovú správu zadarmo vďaka aplikácii WhatsApp alebo im zavoláme cez Skype. Nakoniec všetky naše postrehy a zážitky spíšeme na osobnom blogu.

Či už si to uvedomujeme alebo nie, najnovšie digitálne technológie využívame každý deň a berieme ich už ako bežnú súčasť našich životov. Preto úlohou dnešného marketéra je poznať všetky tieto výdobytky modernej doby a čo najefektívnejšie ich využiť v prospech svojej značky.

To všetko si u nás v Grappastudio uvedomujeme. Preto vám ponúkame komplexné online služby zahŕňajúce analýzu, návrh a realizáciu responzívnych webových stránok, mobilných riešení, ako aj tvorbu aplikácií a PPC kampaní. Ak máte o niektorú z týchto služieb záujem, neváhajte nás kontaktovať.

Potrebujem pomôcť s kampaňou na internete